Vereniging BVF Platform

platform biologischeveiligheidsfunctionarissen

Print  | Contact  | Disclaimer  | Sitemap  |  English

Discussielijst van de Vereniging BVF Platform

Via deze lijst kunt u experts benaderen voor vragen op het gebied van bioveiligheid. Vragen worden meestal snel en doeltreffend beantwoord.

Discussielijst inkijken

(Als je al aangemeld bent)
Directe link naar discussielijst van de Vereniging BVF Platform (BVF-Platform@list.ecompass.NL).  Deze werkt alleen als je al aangemeld bent als deelnemer aan de discussielijst:

Discussielijst aanmelden - stap 1

AANMELDEN bij Listserve voor het kunnen gebruiken van de discussielijst van de Vereniging BVF Platform als je BVF bent of gaat worden. Het is geen alternatief voor je aanmelden als lid bij de Vereniging BVF Platform. Het begint met je aan te melden bij LISTSERV voor een wachtwoord.

Discussielijst aanmelden - stap 2

Stuur een mail aan één van de lijstbeheerders met het verzoek om deel te nemen aan de discussielijst via Commissie Communicatie.

Login leden

Wachtwoord vergeten?

Actueel

Twee vacatures voor biosafety posities bij Bayer

Bij Bayer zijn momenteel twee vacatures voor Biosafety posities. Een voor een ervaren BVF in Haelen, NL Een voor een junior profiel in Gent, BE
Lees meer »

Nieuwsbrief Vereniging BVF Platform

Nieuwsbrief 48 van maart 2018 van de Vereniging BVF Platform. De nieuwsbrief is te vinden als PDF-bestand op het ledendeel in de folder documenten en vervolgens de folder nieuwsbrieven.
Lees meer »


Powered by ThirdWave CMS