Vereniging BVF Platform

platform biologischeveiligheidsfunctionarissen

Print  | Contact  | Disclaimer  | Sitemap  | Privacy  |  English

Het gezamenlijke symposium “Emergency preparedness and response” van de Belgian Biosafety Professionals en de Vereniging BVF Platform zal gehouden worden op dinsdag 5 februari 2019 in plaats van zoals eerder aangekondigd op 9 oktober 2018. De locatie is ongewijzigd en blijft dus Rotterdam.

Het bestuur hoopt zo snel mogelijk het programma in te vullen en ziet jullie allemaal graag op dinsdag 5 februari in Rotterdam.

SAFE THE NEW DATE!!!

------------------------

Tijdens de vakbeurs World of Technology & Science 2018 wordt aandacht besteed aan ‘Veiligheid op het lab’ via twee items:
1. Het seminar Veiligheid op het lab, (https://wots.nl/conferenties/veiligheid-op-het-lab/) op dinsdagochtend 2 oktober 2018
2. Het beursproject Veiligheid op het lab X-pedition, (https://wots.nl/x-pedition-veiligheid-op-lab/) elke beursdag met onderwerpen als persoonsbescherming, juiste inrichting van het lab, cursussen, schone lucht en het waarborgen van (brand)gevaarlijke stoffen.

World of Technology & Science (www.wots.nl) wordt gehouden van 2 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is opgedeeld in vijf werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. De beurs bevat circa 400 exposanten en 15.000 bezoekers uit met name België en Nederland.

Login leden

Wachtwoord vergeten?

Actueel

Vacature Batavia Biosciences voor Virologist & BioRisk Officer


Lees meer »

Het RIVM is opzoek naar een BVF voor tijdelijke versterking van het biologische veiligheidsteam


Lees meer »


Powered by ThirdWave CMS