Vereniging BVF Platform

platform biologischeveiligheidsfunctionarissen

Print  | Contact  | Disclaimer  | Sitemap  | Privacy  |  English

Het BVF buddy-systeem

Bureau GGO verzorgt jaarlijks een cursus voor startende BVF-en, waarbij een aantal ervaren BVF-en medewerking verlenen en informatie delen over wat een BVF allemaal zou moeten weten. Na het volgen van deze cursus ga je dan als kersverse BVF aan de slag in een bedrijf, universiteit, hogeschool of als zzp’er. Echter, de cursus geeft waarschijnlijk niet antwoord op al je vragen en een inwerktraject is vaak niet aanwezig als je geen collega's hebt binnen je bedrijf die ook BVF zijn. Waar kun je dan terecht met je vragen? Het antwoord is: bij je buddy!


Het buddysysteem is door het BVF-platform in het leven geroepen om de startende BVF op een laagdrempelige manier te ondersteunen en wegwijs te maken door een BVF (de buddy) met ervaring in de uitvoering van BVF taken. Een buddy kan tevens een aanspreekpunt zijn binnen een leer- of inwerktraject en ter ondersteuning zijn voor uitbreiding van erkenning op inperkingsniveaus. De buddy’s kunnen gekozen worden op basis van expertise en werklocatie.

Hoe vind ik een buddy?

Ga naar “Alleen voor leden”->, kies “ledenlijst” en vink aan: “buddy “en druk op zoeken. Je ziet een lijst met BVF-en en waar ze werken. Neem gerust contact op.

Hoe word ik een buddy?

Ga naar “Alleen voor leden”-> “lidmaatschapsgegevens” -> ”gegevens werkveld”, druk op “wijzigen”, vul de gegevens volledig in en vink aan dat je beschikbaar wilt zijn als buddy, en druk tenslotte op “opslaan”. Namens de beginnende BVF: Bedankt! 

Login leden

Wachtwoord vergeten?

Actueel

Leidraad incidenten beheersing

De Leidraad "Beheersen ongewenste gebeurtenissen met biologische agentia (risicoklasse 2 en 3)" is afgerond en op de website geplaatst. De leidraad is te downloaden voor leden van het BVF-platform in het ledendeel van de website. Niet-leden kunnen het doc
Lees meer »

Symposium 'Gene edited crops; global perspectives and regulation'

De COGEM organiseert het internationale symposium 'Gene edited crops; global perspectives and regulation', op donderdag 10 oktober a.s. in de zaal van de Eerste Kamer in Den Haag.
Lees meer »


Powered by ThirdWave CMS