Nieuws

08 jan

HELP! de nieuwe BVFs met incident afhandeling

De jaarlijkse BVF cursus is bedoeld voor nieuw erkende BVF’s en/of als opfriscursus voor al wat langer meedraaiende BVF’s. De opzet van deze cursus is dit jaar als gevolg van de COVID-19 situatie digitaal.
In december jl. heeft blok 1 plaats gevonden o.l.v. bGGO. Op 21 januari a.s. zal door BVF-P het 2e blok worden gehouden, waarin diverse BVF’s een inleiding geven over een van de onderwerpen ‘waar een BVF wat van moet weten’.
Op 28 januari a.s. zal het laatste en afsluitende blok plaats vinden, wat bestaat uit enkele casussen van incidenten afhandeling. Hierbij zullen de cursisten in kleine groepen (n~5) aan de slag gaan. Ze zullen begeleid worden door enkele BVF’s die reeds betrokken zijn bij de cursus opzet. Echter, gezien deze nieuwe aanpak en het flinke aantal nieuwe cursisten (n~40), zijn we nog op zoek naar een aantal BVF’s die op 28 januari in de ochtend (~9.30-13.00) een groepje willen begeleiden.

Via deze oproep hopen we dat enkele van jullie de toekomstige BVF’s een handje kunnen en willen helpen. Graag reactie voor 14 januari a.s. naar Brian Joosten (voorzitter commissie Educatie BVF-P b.j.l.j.joosten@uu.nl)

Afbeelding bij evenement HELP! de nieuwe BVFs met incident afhandeling